Serrallers Catalunya

Som Serrallers Desconnexio, els millors serrallers Catalunya. Oferim una àmplia varietat de serveis relacionats amb el món de la serralleria, tots ells realitzats a el millor preu i en un temps rècord.

Què ens distingeix?

La nostra Experiència

Més de 30 anys resolent tots els teus conflictes i fent-te arribar on vulguis.

El nostre equip de serrallers professionals

Es lliuren en cada treball com si fos l’últim, sempre versàtils, ràpids i acurats ‘A més de meravelloses persones!

La nostra capacitat de resolució

No hi ha pany que se’ns resisteixi! Sort que ens hem decantat per fer el bé i no el mal …

Per què has de triar a Serrallers Desconnexio?

SERRALLERS URGENTS A CATALUNYA 24 HORES

Sabem el llargues que es fan les esperes quan has d’entrar a casa després d’un llarg dia i no pots perquè se t’ha oblidat la clau o se t’ha trencat el pany. Per això, t’oferim un servei de serrallers urgents a Catalunya les 24 hores del dia els 7 dies de la setmana i els 365 dies de l’any (366 si és de traspàs).

No importa quina sigui la teva urgència, et farem arribar a el millor manyà professional que resoldrà els teus conflictes en un obrir i tancar d’ulls.

SERRALLERS BARATS CATALUNYA

A l’haver tanta oferta, hi ha molts serrallers que pugen els preus o cobren per desplaçaments o la urgència. Nosaltres no. Us garantim una excel·lent relació qualitat-preu, som serrallers econòmics a Catalunya.

Quins serveis de serralleria oferim?

Quan et parlen de serrallers segurament et vingui al cap el típic servei d’obertura de portes perquè se’t han oblidat les claus dins. I sí, en aquesta atrafegada societat d’avui en dia, és el servei que més realitzem, però per a res l’últim. En Serrallers Desconnexio també realitzem els següents serveis.

INSTAL·LACIÓ DE PANYS

Quan et parlen de serrallers segurament et vingui al cap el típic servei d’obertura de portes perquè se’t han oblidat les claus dins. I sí, en aquesta atrafegada societat d’avui en dia, és el servei que més realitzem, però per a res l’últim. En Serrallers Desconnexio també realitzem els següents serveis.

OBERTURA DE PANYS

Aquest servei és un dels més demandats, i és que encara sort que a l’sortir de casa només ens podem deixar les claus i no el cap. Passa, i molt! Així que no desesperis, nosaltres ens encarreguem de que tornis a entrar a casa en un temps rècord i que així no es desbarajusten teus plans. Estem capacitats per obrir tot tipus de panys, vam realitzar l’obertura de porta sense trencament.

REPARACIÓ DE PANYS

Si el teu pany es trenca no tens per què descartar-la i comprar i instal·lar una altra. Els bons materials mereixen una segona oportunitat, per això oferim també un servei de reparació de panys, perquè, si és possible, no hagis de incórrer en la despesa que suposa una nova pany, sinó que deixarem la teva vella pany com a nova.

Tipus de panys

Panys segures.

El denominador comú de totes elles: la seva seguretat i resistència.

El pany tubular és aquella composta per un sistema de seguretat que consisteix en un forrellat que és accionat a través d’un botó situat en el pom. A l’prémer el botó el pany es bloqueja automàticament, de manera que no es pot girar i ningú aliè a l’estada pot entrar-hi. Estan fetes d’un material molt resistent, encara que no les recomanem per a exteriors.

La tecnologia avança imparable en tots els sectors, i el de la serralleria no s’anava a quedar enrere. En l’actualitat existeixen panys amb empremta digital, molt similars a les que es veien fa anys en les pel·lícules de ciència ficció. Són molt senzilles d’emprar i són unes panys molt segures. Compten amb un sensor integrat en la maneta, que llegeix l’empremta dactilar de l’usuari i desbloqueja la porta immediatament.

El pany cilíndrica és molt comú en portes d’entrada a habitatges. Es tracta d’un sistema compost per un cilindre intern en què s’introdueix la clau a través d’una esquerda. Si s’introdueix la clau correcta, aquesta aixecarà les pestanyes de l’cilindre i per tant s’obrirà la porta, sinó la clau ni tan sols entrarà al pany. Ja incorporen sistemes antibumping.

Depenent si la teva porta de garatge és automàtica (motoritzada) o manual, tindràs disponibles unes opcions o unes altres. El pany porta de garatge sol ser superposada i automàtica per a més comoditat, però estudiarem amb tu les millors opcions per al teu cas.

El pany electrònica digital és el súmmum de el món de la serralleria. També sembla treta d’una pel·lícula de ciència ficció i és que controles l’obertura de la porta mitjançant una app en el teu dispositiu mòbil.

El pany multipunt és una de les opcions més segures de l’mercat. Té de tres a cinc punts de seguretat al llarg de tota la porta, que són desbloquejats amb una sola clau. S’instal·la al llarg de la porta i de el marc agregant un forrellat principal i diversos panys addicionals amunt i avall, incrementant el nivell de seguretat de la porta. Totalment antibumping.

Call Now Button